4 spôsoby, ako posilniť váš vzťah a vaše telo

Autor: Herbalife Nutrition
4 spôsoby, ako posilnit váš vztah a vaše telo.

Moderný život nás môže zahltiť svojimi náročnými očakávaniami. Naša pozornosť je priťahovaná rôznymi smermi; môže byť ťažké to zvládať, a pritom byť plne prítomní s naším partnerom, čo sťažuje trávenie kvalitného času s naším milovaným.

Pokiaľ je však v rovnováhe, môže dobrý vzťah pozitívne ovplyvniť náš celkový pocit pohody a zlepšiť úroveň sebavedomia.

 

Zbavte sa nadbytočnej záťaže

Stres moderného života môže byť ochromujúci. Mnoho párov si nakoniec musí vybrať medzi starostlivosťou o svoje vlastné potreby a plánovaním času s partnerom. Toto presúvanie môže vo vzťahu vyvolať dlhodobé nezhody.

Premýšľajte o tom, čo „kvalitný čas“ s vaším partnerom zahŕňa. Ak sa vždy točí okolo jedla, môže byť ešte ťažšie, aby ste zostali zameraní na vaše osobné ciele v oblasti zdravia.

Urobte rande ešte vzrušujúcejšie: zájdite na nové lekcie tanca, vyrazte si spoločne zabehať alebo len na rýchlu prechádzku!

 

Endorfíny vás spoja

Keď máte s niekým spoločný cieľ, zvyšuje sa pravdepodobnosť úspechu. Spoločné dosiahnutie cieľa môže posilniť puto akéhokoľvek vzťahu.

Niečo na potení v telocvični alebo pri spoločnom výlete je; páry spolu trávia čas nielen kvalitný, ale aj konštruktívny. Dozviete sa viac jeden o druhom, naučíte sa spoločne nové cvičenia a zlepší sa vám nálada.

Prirodzené endorfínové feromóny uvoľnené pri cvičení a potréningová „žiara“ môžu dokonca spôsobiť, že vás to k sebe bude viac priťahovať!

 

Zóna bez technológie

Keď pár pracuje na spoločnom cieli, ktorý je fyzický, dáva im to niečo pozitívne, niečo, čo ich pravidelne spája. Počas cvičenia odložte telefón (a ďalšie technické zariadenia) nabok. Zamerajte sa na to, ako sa cítite, ponorte sa do konverzácie s partnerom a užite si trochu priateľského súťaženia!

 

Fyzické spojenie a dôvera

Môže byť veľmi užitočné, keď vás váš partner naučí novú zručnosť. Fyzické spojenie vytvorené vzájomnou pomocou, pri zhyboch alebo istením pri zdvíhaní činiek, môže pomôcť vybudovať dôveru a spojenie, ktoré pretrváva dlho po skončení tréningu.